Dag 36 — Pasen

We zitten in de voorlaatste week en dus ook aan onze laatste weekmenu’s. Misschien ben je al plannen aan het maken voor een feestelijke paasbrunch. Daarom geven we in deze mail meteen ook al onze collectie paasrecepten mee.

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

36

Pasen

ONZE TIP: VEGAN PASEN

Volgende week zondag is het Pasen en meteen ook de laatste dag van Try Vegan. De ideale gelegenheid om een feestelijke paasbrunch te organiseren. Je vindt onze tips hier. Wil je samen met de kinderen ook vegan paaseieren rapen? Dat kan. In de biowinkels en Bioplanet vind je een groot assortiment van Wiloco, maar ook bij Colruyt, Delhaize en Lidl vind je paaseieren die volledig vegan zijn. Ook Confiserie Jonas maakt speciale paashazen en eitjes die je online kan bestellen. Veel zoekplezier!

Vegan Pasen

ontdek: onze laatste weekmenu's

We geven in deze mail meteen onze laatste twee weekmenu’s mee, zo kan je de laatste Try Vegan dagen nog heel wat culinaire inspiratie opdoen. Van exotische gerechten zoals falafelwafeltjes, samosa’s en sticky rijst met mango tot typisch Vlaamse kost zoals een ovenschotel van wortelpuree, prei en champignons. Smakelijk!

    Ontdek de Weekmenu's   

Wist je dat? 

De markt van vegan schoenen, kleding en cosmetica aan een razend tempo groeit? Grote merken zoals Esprit, Dr. Martens, Vans en Veja hebben bijvoorbeeld een vegan schoenenlijn. Vegan verzorgingsproducten en cosmetica vind je bij webshops zoals Florissana, maar ook bij winkels als Lush. Supermarkten verkopen merken als Ecover en Frosch en ook biowinkels hebben vaak een uitgebreid assortiment met o.a. shampoo en zeep.